Zakład Uboju - Przetwórstwo Mięsne "Karkut"
Business type: |
Manufacturer |
Business type: |
Exporter, Local market |
Number of employees: |
Brak danych |
Annual sales value: |
Brak danych |
Established year: |
1997 |
Categories: |
Food & Beverages |
Contact: |
|
|
|
Firm Rank: 0
|
Ubój i przetwórstwo mięsa: półtusze, wędliny, szynki, wędzonki, tłuszcz zwierzęcy.
Oferowane wyroby:
- baleron, boczek wędzony, kaszanka, kiełbasa krakowska wędzona, kiełbasa wiejska, kiełbasa zwyczajna, lenczowa, mielonka wieprzowa, parówka gruba, pasztet luksusowy, pasztet wiejski, pieczeń rzymska, podgardle wędzone, polędwica sopocka, salceson ozorkowy, salceson tradycyjny, smalec 0.4kg, smalec luz, szynka biała, szynka kanapkowa, szynka książęca, szynka mozaikowa, szynka staropolska, szynka śniadaniowa, szynka tyrolska, szynka w siatce, szynka wiejska, wędzonka.
|
|
|
|
Address data
|
Street: | Piłsudskiego 76 |
City: | Kolbuszowa |
Postal code: | 36-100 |
Region: | Sub-Carpathia |
Country: | Poland |
Phone: | +48 17 2271901 |
|
|
Contact person |
Name and Surname: | Janusz Karkut |
Phone: | +48 17 2271901 |
|
|
|
|
|